Uncategorized

Real Tennis (Recensioner)

REAL TENNIS
Hack i häl på de prisbelönta Real Football och Let’s Golf, har Gameloft nu släpper bästa 3D tennisspel till iPhone / iPod touch! Leva som en professionell aktör på en världsturné där det enda målet är att bli nummer ett!

Story
Som vanligt när det kommer till sportspel, finns inte mycket till story att hämta här. Gameloft, I don’t blame you!

Battlemode
Det finns mycket att hämta i detta spel..

8 olika spelare att välja mellan
Från Paris till New York eller Stockholm, spela på 7 olika arenorna med 3 olika ytor – grus, gräs och syntetiska – var och en ger olika erfarenheter.
Spela mot dina vänner via Wi-Fi
Servera genom att luta din iPhone!
Ett stort antal olika slag för en djupare upplevelse: Lob, stoppboll, smash och mer.
Career mode där du kan spela en turniring precis som en riktig professionell spelare.
Gameplay
Virtuella spakar och touch går sällan hand i hand. Men i detta fall fungerar det riktigt bra faktiskt! Du har din spak/styrkors längst ner till vänster, och en knapp till höger.. Det räcker!
Väldigt lätt att lära sig kontrollerna, och det är väldigt lättspelat. Jag tror inte man kunde löst det på ett bättre sätt. Älskar att serva genom att luta på din iphone. Tummen upp Gameloft!
Presentation
Mycket imponerad av detta spel! Grafiken är fin fin, och det rullar på riktigt smidigt när du spelar en match. Kommer ihåg när ja hade en gammal sonyericsson-telefon med ett tennisspel, det var så jävla segt. Men här går det undan, bra känsla i det. Ljudeffekterna är fina också, bra känsla helt enkelt. Känns som att spela Virtual Tennis på din Iphone.
STORY: 8,0
DESIGN: 9,5
GAMEPLAY: 8,9
PRESENTATION:8,9

TOTALT: 9,0